Kulki Twarogowo-Migdałowe

Kulki Twarogowo-Migdałowe

piter
Czas przygotowania 20 minuty
Czas gotowania 30 minuty
Łączny czas 50 minuty
Rodzaj Deser, Przekąska
Kuchnia Polska
Porcje 4
Kalorie 100 kcal

Składniki
  

  • 0,5 Kg twarogu
  • 0,5 łyżeczki miodu
  • 5 dkg migdałów
  • 10 dkg wiórków kokosowych

Instrukcje
 

  • wymerdać twaróg z migdałami i miosem
  • ulepić bałwanowe kulki
  • obtoczyć we wiórkach kokosowych
  • Wstawić do lodówki na 30 min.
Słowo kluczowe Derer, kulki twarogowe, kokosowe, Keto

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Ocena przepisu




Polecane Artykuły