Kulki Twarogowo-Migdałowe

Porcje: 10 Czas Razem: 2 godziny 20 minut Trudność: Początkujący
Trudność: Początkujący Czas przygot. 20 minut Czas stygnięcia 2 godziny Czas Razem 2 godziny 20 minut
Porcje: 10 Kalorie: 1800
Najlepszy sezon przygotowania: Nadaje się przez cały rok

Opis

Przepyszne kuleczki jako "bomby tłuszczowe" :)

Składniki

Składniki

Instrukcje

Przygotowanie

  1. W misce wymieszaj masło, serek śmietankowy i słodzik na gładką masę.

  2. Dodaj mąkę migdałową, sól, wanilię i dobrze wymieszaj. Dodać chipsy czekoladowe.

  3. Zbierz kulki wielkości 2 łyżek, uformuj kulki, obtocz we wiórkach kokosowych i włóż do lodówki  na ok. 2 godziny do schłodzenia.

Zrobiłeś taką potrawę ?

Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *