Kulki Twarogowo-Migdałowe

Przejdź do Przepisu Drukuj Przepis
2 Dodaj do Ulubionych
Trudność: Początkujący Czas przygot. 20 min Czas stygnięcia 2 godzina Czas Razem 2 godziny 20 minut Porcje: 10 Kalorie: 1800 Najlepszy sezon przygotowania: Nadaje się przez cały rok

Opis

Przepyszne kuleczki jako "bomby tłuszczowe" :)

Składniki

Składniki

Instrukcje

Przygotowanie

  1. W misce wymieszaj masło, serek śmietankowy i słodzik na gładką masę.

  2. Dodaj mąkę migdałową, sól, wanilię i dobrze wymieszaj. Dodać chipsy czekoladowe.

  3. Zbierz kulki wielkości 2 łyżek, uformuj kulki, obtocz we wiórkach kokosowych i włóż do lodówki  na ok. 2 godziny do schłodzenia.

Słowa Kluczowe: deser, twaróg, migdały, na zimno

Zrobiłeś taką potrawę ?

Karta Przepisów zasilana przez Delicious Recipes
Dodaj ocenę

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Zapytaj

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

2 Dodaj do Ulubionych
min
2 Dodaj do Ulubionych

Udostępnij w swojej sieci